Personal training

Wil jij een vrouw zijn die fit, vitaal en sterk in het leven staat? Of ben je de rebel in jezelf kwijt en wil je weer met een glimlach in de spiegel kijken? 

Bewegen is goed maar goed bewegen is nog beter. Goed kunnen bewegen biedt vrijheid, een niet te onderschatten factor voor de geluksbeleving en daarmee vitaliteit. Het is daarom dat we bij Gym Rebel veel aandacht besteden aan de kwaliteit van bewegen. De professionele personal trainer helpt jou in het verkrijgen van een beter beweegpatroon, meer kracht en conditie. Daarnaast zorgt hij samen met jou voor een gebalanceerd en vitaler voedingspatroon. Fabels en feiten worden gescheiden en zul je niet overspoeld worden door gehypte wondermethodes. Een professional die jou helpt bij het behalen en volhouden van jouw doelstelling. En niemand heeft ons verteld dat we ons daar niet bij mogen amuseren. So let’s rebel! 

Personal training bestaat uit:
- Uitgebreid intake gesprek
- Een persoonlijk trainingsplan 
- 1 op 1 training met een personal trainer 
- Realiseren van een gebalanceerd en vitaal voedingspatroon
- Periodieke testen en metingen ten aanzien van kracht, uithoudingsvermogen, gewicht, lichaamssamenstelling en kwaliteit van bewegen
- Online begeleidingsplatform