Personal coaching

Wil jij afscheid nemen van die extra kilo’s zonder een dieet en de zoveelste voedingshype te volgen? Weerbaar, krachtig en energiek als een rebel in het leven staan?

Als we echt duurzaam onze leefstijl willen veranderen zullen we verder moeten kijken dan de adviezen die we dagelijks over ons heen krijgen gestort in magazines en blogs. Zowel de praktijk als de jaarlijkse goede voornemens als ook wetenschappelijke onderzoek, laten zien dat een juiste intentie slechts een eerste stap is. Wanneer je goed in je vel zit en een goede dag hebt dan lijkt het als vanzelf te gaan. Maar wat doe je bij dagen waar je iets minder goed in je vel zit? De personal coacht werkt samen met jou aan diverse leefstijl aspecten zoals voeding, stress, slaap en fitheid (bewegen).Een preventieve aanpak vereist professioneel advies en interventies die niet alleen helpen met veranderen maar ook met volhouden. Juist hier licht onze expertise.

Discover the track
Wat drijft jou? Wat houdt jou tegen? Welke obstakels maken het moeilijk om vol te houden? We verkennen alles wat nodig is en waarde voor jou kan hebben op weg naar jouw doelstelling. 

Change the track 
We reiken je tools aan om focus te houden, wilskracht in te zetten en veerkrachtig te zijn om gewoontes te kunnen doorbreken. Jou het vertrouwen geven dat als jij wilt afvallen, je weet hoe je dat moet doen zonder een dieet te volgen. Alles om jou dichter bij je doel te brengen.

Stay on track
Na vier tot tien weken kan het lastig worden om je nieuwe leefstijl vol te houden. Het wordt saai, druk op je werk, krijgt een blessure of bent het moe om je continu te moeten verantwoorden naar vrienden of familie. Allemaal voorbeelden die kunnen zorgen dat je moeilijk kunt volhouden. We bereiden je daarom niet alleen voor op dit soort situaties maar we leren je ook afstemmen en variatie toe te passen. Je nieuwe leefstijl is een gewoonte geworden. Je hoeft er niet meer over na te denken en staat weerbaar, krachtig en energiek als een rebel in het leven!

Personal coaching bestaat uit: 
- Uitgebreid intake gesprek 
- Een persoonlijk coachplan
- 1 op 1 coaching met een persoonlijke coach 
- Interventies op diverse leefstijlgebieden als voeding, slaap, stress en fitheid(huiswerkopdachten) 
- Periodieke testen en metingen ten aanzien van leeftstijlgebieden