Class

Geen machines, complexe bewegingen of overvolle groepen. Een kleine groep met plek voor maximaal 10 rebelse dames. De speciaal door gym rebel ontworpen Class slaat een brug tussen fitness en een oldskool bokstraining. Alles om van jou een fitte, sterke en zelfverzekerde rebel te maken. Een high intensity interval training(HIIT) waar twee disciplines aanbod komen: ‘Rebel’ en ‘Rumble’. Met een realtime hartslag weergave en het door Gym Rebel ontwikkeld online begeleidingsplatform zorgen wij dat jij alles uit je workout haalt. Geen one size fits all groeples maar een persoonlijke benadering met advies op maat. Want ook een groepsles zou om jou moeten draaien! 

The class routine:

Warm-up
We starten met een gezamenlijk warming up om lichaam en geest klaar te stomen voor een rebelse ervaring. Na deze korte warming up kies jij of je start op de vloer met ‘Rebel’ of bij de bokszak met ‘Rumble’.

Rebel rounds 
Twee rondes met kracht- en conditie intervallen waar we gebruik maken van trainingstools als kettlebels, touwen, gymringen en meer. Alles om die rebel in jou naar boven te halen. Tussen de intervallen zijn er momenten van rust om je weer volledig te kunnen geven in de volgende rebelse ronde. Rebel mode ON!

Switch
Na de eerste discipline gaan we over over op de switch. Hier heb je de mogelijkheid om naar de andere discipline te gaan. Blijf je liever bij de discipline waarmee je bent begonnen? Geen probleem, je bent een rebel en bepaalt zelf je workout ;)

Rumble rounds
Twee rondes boksen op een bokszak. Geen fysiek contact, alleen jij en de bokszak. Ready to rumble? Combinaties die eenvoudig zijn maar je toch dat heerlijke Rocky momentje geven.Tussen de intervallen heb je weer even tijd om op adem te komen om vervolgens los te gaan op de heavy bag. Hit me baby!

Knock-out round
Aangekomen bij de laatste ronde gaat het pas echt rebels worden. Jij bepaalt hier wat je gaat doen. Een geadviseerde oefening van onze rebel trainer geeft jouw workout telkens die persoonlijk touch. Nog een rondje knallen op de bokszak of een oefening met de materialen die tijdens de les zijn gebruikt? It’s up to you!


- We don’t exercise, we rebel -  Gym Rebel 


Starten met de Class
In het begin zal de Class voor jou bestaan uit een conditietest en het onder de knie krijgen van de fundamentele bewegingen ten aanzien van de twee disciplines: Rebel en Rumble. Naast de reguliere Class zijn er speciale momenten waar de disciplines worden uitgelicht en gespecialiseerd.  

Om ervoor te zorgen dat je op de juiste intensiteit traint zonder iets te forceren of juist te licht te trainen werken we met real-time hartslagweergave en een online begeleidingsplatform. Hier reserveer je een plek in de Class, zie je de workout en vind je jouw persoonlijke trainingsadviezen en prestatiegegevens.

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd naar deze rebelse ervaring? Vraag hier je gratis proefles aan!