Rebel Coaching is een traject waar we jou helpen bij het verkrijgen van een gebalanceerd en vitaler​ voedingspatroon en een betere mentale gezondheid. Alles draait hier om vitaliseren. Ontdek je doel, maak van stress je vriend, train je wilskracht, doorbreek gewoontes en leer volhouden. Want als we écht iets duurzaam aan leefstijl willen veranderen zullen we verder moeten kijken dan de adviezen die we dagelijks over ons heen krijgen gestort in magazines en blogs. Vergroot je weerbaarheid en vrijheid. Wees een Rebel!

Zowel de praktijk als de jaarlijkse goede voornemens als ook wetenschappelijke onderzoek, laten zien dat een juiste intentie slechts een eerste stap is. Wanneer je goed in je vel zit en een goede dag hebt dan lijkt het als vanzelf te gaan. Maar wat doe je bij dagen waar je iets minder goed in je vel zit? Een preventieve aanpak vereist professioneel advies en interventies die niet alleen helpen met veranderen maar ook met volhouden. Juist hier licht onze expertise.

Rebel Coaching zorg dat jij je kan focussen op hetgeen jij wilt en reikt je de tools aan om dit ook echt te kunnen. Weerbaar, krachtig en energiek als een rebel in het leven staan!